OM KLINIKKEN

 

Det er ikke nødvendigt at medbringe andet end dig selv.

Plads, ro og 100 % opmærksomhed er essentielt for mig. Derfor er der hos mig kun booket en aftale ad gangen. Du har med andre ord fuld behandlerfokus og hele mit sted til din disposition, mens du er her. Sammen med skønne omgivelser, kvalitetsprodukter og kompetent behandling i erfarne hænder er det med til at sikre eksklusivitet og velværeoplevelser ud over det sædvanlige ...

På klinikken er der mulighed for at overgive sig til dejlige produkter og behandlinger, samle sindet, dyrke sanserne og slappe af i fred og ro ... derfor foreslår jeg, at du slukker din mobiltelefon, så længe du er hos mig.

Jeg er oftest optaget af behandling og vil derfor ofte ikke altid være i stand til at tage telefonen, men det vil i så fald altid være muligt at indtale en kort besked på klinikkens telefonsvarer. Lægger man navn og tel. nr., ringer jeg tilbage så hurtigt som muligt. Man kan også maile til mig. Jeg checker og besvarer mails morgen og aften.

Jeg gør alt for ikke at måtte aflyse din tid, derfor beder jeg også dig om at gøre, hvad du kan for at overholde din aftale hos mig. Skulle der alligevel opstå forhold, som gør, at du ikke kan komme, beder jeg dig lade mig det vide hurtigst muligt og senest dagen før, så jeg enten kan aflyse eller finde en ny tid til dig.

MISSION - My mission at D’mai Beauty & Wellness is to offer a sanctuary, embracing with a wide range of quality services to facilitate people feeling beautiful and relaxed.

PHILOSOPHY – My philosophy is to create a warm, welcoming, approachable atmosphere where the clients feel nurtured & respected.

I look forward to seeing you at D’mai Beauty & Wellness, where journeys begin!