INFO OM MIG

 

Jeg hedder Agnes.

Jeg er fra Brasilien og er uddannet som lægeeksamineret hudterapeut fra et af de bedste universiteter i Brasilien. I Brasilien er hudterapeutuddannelse en 3 årig universitetsuddannelse, hvor jeg studerede Anatomi, fysiologi, mikrobiologi, fysik, kemi, hudpleje, spa behandlinger, osv. 

For mig at tage en uddannelse til hudterapeut var den rigtige beslutning – her fandt jeg mit sande kald. 

Efter jeg afsluttede min uddannelse som hudterapeut, flyttede min familie og jeg til Danmark, hvor jeg nu er i gang med at lære dansk, samtidig med at jeg har åbnet min egen klinik med inspiration fra den brasilianske kultur og gæstfrihed.  I Brasilien er skønhed og velvære en vigtig del af vores kultur og vi sætter en stor ære og faglighed i skønhedsfaget. 

 Det jeg elsker mest ved at være hudterapeut er den personlige kontakt til mine klienter – At få DIG til at føle noget helt specielt, og kunne give en personlig oplevelse hvor DU går hjem med mere end du forventede.

When my clients comes for a treatment they feel the good energy and the space I create for them”  

Jeg elsker at foretage alle behandlinger, og min erfaring siger mig, at selv en simple service skal udføres med et personligt præg og opmærksomhed.

Mine klienter skal vide, at min tid, er deres tid!