Slide09.jpg

D’LUXE SIGNATURE FACIAL / ca. 2t 

Giv efter for den ultimative ansigtsbehandling! Trin for trin skræddersyet luksus og intensiv ansigtsbehandling der tilpasses din huds behov. Rens, skin resurfacing treatment, damp, dybderens, ansigtsmassage, fugtmaske, collagen maske, håndmaske, varmt kompres, øjen/læbe creme, retning og farvning af bryn, vitamin C boost, serum og dagcreme tilegnet din hudtype.

Kr. 895

Slide1.jpg

D’MAI COMFORT FACIAL / ca. 60 min

Den klassisk behandling er til dig som har behov for at gøre noget ekstra for din hud. Rens, peeling, dybderens, ansigtsmassage, maske, øjen/læbe creme, serum og dagcreme. Alt efter din hudsbehov.

Kr. 520

Slide1.jpg

D’LILLE / ca. 35 min

D’lille er til dig som ikke har så meget tid, men ønsker en super forkælende stund. Behandlingen starter med et velkomst ritual, afrensning af huden, peeling, toner, maske, ansigtsmassage og dagcreme tilegnet din hudtype.

Kr. 350

Slide1.jpg

dele-streg.jpg

ADD ON 

.Retning af bryn i forb. med facial -- Kr.70

.Retn. og farv. af bryn i forb. med facial -- Kr.95

.Farvning af vipper i forb. med facial -- Kr.70 

.Farv. af vipper og bryn inkl. retning i forb. med facial -- Kr.160

D’MAI DEEP CLEAN / ca. 90 min

Behandlingen til dig der måske har fået urenheder i form af comedoner (sorte prikker), bumser, eller milier (talgknopper). Jeg gennemgår systematisk hele dit ansigt og fjerner komedoner (hudorme) og urenheder. Huden afrenses, peeles og stor intensiv dybderenses manuelt og afsluttes med højfrekvens desinfektion, massage, maske og dagcreme efter din hudtype.

Kr. 595

NB: Der anvendes altid handsker og sterile engang nåle ved manuel udrensning.

Slide1.jpg

dele-streg.jpg

phFORMULA - KONTROLLERET SKIN RESURFAING 

pHformula er for kunden, der vil noget mere end bare traditionel ansigtsbehandling.

Skin resurfacing - hvad er det? pHformula har en bred vifte af behandlinger, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder at vi reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden og får din hud i balance.  Læs mere om behandlinger .


LUKSUS VITAMIN-C RELAX & GLOW   /   ca. 80 min

Vitamin C øjer kollagenproduktionen og er den vigtigste ingrediens i både kost og hudplejeprodukter, hvis hudens glød og sundhed skal bevares.

Behandlingen starter med 20 min forkælelse af sjæl og krop med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Behandlingen indeholder nye produkter med meget høj C vitamin complex, white tea, honey, citrus and seaweed extract.

Skuldre, nakke og ryg: afrensning, eksfoliering, massage & creme.

Ansigt: 2x afrensing, eksfoliering, frygtsyre, massage, maske, hot towel, facial water, serum & creme. 

For all skin types.      Kr. 690