D’mai Facials - Køb 4 behandlinger, så er den 5 gratis.

Slide09.jpg

D’LUXE CUSTOMIZED FACIAL / ca. 2t 

Giv efter for den ultimative ansigtsbehandling! Trin for trin skræddersyet luksus ansigtsbehandling. Afslappende intensiv ansigtsbehandling der tilpasses din huds behov. Welcome-ritual, rens, sukker-citrongræs peeling, damp, dybderens, højfrekvens desinfektion, let hudslibning, ansigtsmassage, 2x maske, håndmassage, varmt kompres, øjen/læbe maske, retning og farvning af bryn,  vitamin boost serum og dagcreme tilegnet din hudtype.

Kr. 890

Slide1.jpg

D’MAI COMFORT FACIAL / ca. 60 min

Den perfekte behandling er til dig som har behov for at gøre noget ekstra for din hud. Du skal vælge mellem eksfoliering, dybderens eller massage som behandlingsfokus under bemærkninger ved din online booking.  Rens, peeling, toner, ansigtsmassage, ansigts/decollete´ maske, øjen/læbe maske, serum og dagcreme efter din hudtype.

Kr. 495

Slide1.jpg

D’LILLE / ca. 35 min

D’lille er til dig som ikke har så meget tid, men ønsker en super forkælende stund. Behandlingen starter med et velkomstritual, afrensning af huden, peeling, toner, maske, ansigtsmassage og dagcreme tilegnet din hudtype.

Kr. 320

Slide1.jpg

dele-streg.jpg

ADD ON 

.Retning af bryn i forb. med facial -- Kr.70

.Retn. og farv. af bryn i forb. med facial -- Kr.95

.Farvning af vipper i forb. med facial -- Kr.70 

.Farv. af vipper og bryn inkl. retning i forb. med facial -- Kr.160

D’MAI DEEP CLEAN / ca. 90 min

Behandlingen til dig der måske har fået urenheder i form af comedoner (sorte prikker), bumser, eller milier (talgknopper). Jeg gennemgår systematisk hele dit ansigt og fjerner komedoner (hudorme) og urenheder. Huden afrenses, peeles og stor intensiv dybderenses manuelt og afsluttes med højfrekvens desinfektion, massage, maske og dagcreme efter din hudtype.

Kr. 580

NB: Der anvendes altid handsker og sterile engang nåle ved manuel udrensning.

Slide1.jpg

D’MAI HUDSLIBNING / ca. 60 min

Med en ægte diamond peeling får du en luksuriøs, dybdegående microdermabrasion, der giver en markant forbedring af din huds glathed, klarhed og tone. 

Hudslibning-let ....... Kr. 475

- Ansigtsbehandling med hudslibning-let, med let dybderens og fugtgivende maske.

Hudslibning-intensiv ....... Kr. 510

- Ansigtsbehandling med hudslibning-intensiv, med intensiv microdermabrasion og anti-age kollagen maske.

Slide1.jpg

dele-streg.jpg

phFORMULA - KONTROLLERET SKIN RESURFAING 

pHformula er for kunden, der vil noget mere end bare traditionel ansigtsbehandling.

Det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen og er et resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og "raske", eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

Beskadigede celler får en "second chance".

Læs mere om behandlinger