D’mai Facials - Køb 4 behandlinger, så er den 5 gratis.

Slide09.jpg

D’LUXE CUSTOMIZED FACIAL / ca. 2t 

Giv efter for den ultimative ansigtsbehandling! Trin for trin skræddersyet luksus ansigtsbehandling. Afslappende intensiv ansigtsbehandling der tilpasses din huds behov. Welcome-ritual, rens, sukker-citrongræs peeling, damp, dybderens, højfrekvens desinfektion, let hudslibning, ansigtsmassage, 2x maske, håndmassage, varmt kompres, øjen/læbe maske, retning og farvning af bryn,  vitamin boost serum og dagcreme tilegnet din hudtype.

Kr. 890

Slide1.jpg

D’MAI COMFORT FACIAL / ca. 60 min

Den perfekte behandling er til dig som har behov for at gøre noget ekstra for din hud. Du skal vælge mellem eksfoliering, dybderens eller massage som behandlingsfokus under bemærkninger ved din online booking.  Rens, peeling, toner, ansigtsmassage, ansigts/decollete´ maske, øjen/læbe maske, serum og dagcreme efter din hudtype.

Kr. 495

Slide1.jpg

D’LILLE / ca. 35 min

D’lille er til dig som ikke har så meget tid, men ønsker en super forkælende stund. Behandlingen starter med et velkomstritual, afrensning af huden, peeling, toner, maske, ansigtsmassage og dagcreme tilegnet din hudtype.

Kr. 320

Slide1.jpg

dele-streg.jpg

ADD ON 

.Retning af bryn i forb. med facial -- Kr.70

.Retn. og farv. af bryn i forb. med facial -- Kr.95

.Farvning af vipper i forb. med facial -- Kr.70 

.Farv. af vipper og bryn inkl. retning i forb. med facial -- Kr.160

D’MAI DEEP CLEAN / ca. 90 min

Behandlingen til dig der måske har fået urenheder i form af comedoner (sorte prikker), bumser, eller milier (talgknopper). Jeg gennemgår systematisk hele dit ansigt og fjerner komedoner (hudorme) og urenheder. Huden afrenses, peeles og stor intensiv dybderenses manuelt og afsluttes med højfrekvens desinfektion, massage, maske og dagcreme efter din hudtype.

Kr. 580

NB: Der anvendes altid handsker og sterile engang nåle ved manuel udrensning.

Slide1.jpg

dele-streg.jpg

phFORMULA - KONTROLLERET SKIN RESURFAING 

pHformula er for kunden, der vil noget mere end bare traditionel ansigtsbehandling.

Skin resurfacing - hvad er det? pHformula har en bred vifte af behandlinger, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder at vi reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden og får din hud i balance.

Skin resurfacing behandlingerBehandlingerne kan sammensættes med og uden massage, med og uden dybderens, fokus på særlige udfordringer for os er det vigtigste at alle behandlinger sammensættes individuelt fra gang til gang for at give din hud det den har behov for lige nu og på sigt.

Så det eneste du som kunde skal, er at beslutte dig for hvor lang en behandling du ønsker, og så vil vi sammensætte din behandling, udfra dine behov og ønsker.

Læs mere om behandlinger